Heftrucks
Netherlands
Australia
Germany
Belgium
Dubai
Panama
Forkliftcenter BV
Hornweg 18
NL - 1045 AR Amsterdam
Sales Team
Tel. +31 (0)20 497 4101
Fax +31 (0)20 497 4865
info@forkliftcenter.com

Forkliftcenter: Verkoop

Een heftruck kopen of een reachstacker? Nieuw of gebruikt mogelijk!

Bent u toe aan het opwaarderen van uw machinepark? Zoekt u een heftruck of reachstacker tegen een prijs die binnen uw budget valt? Of misschien een betaalbare (lege) containerhandler? Of u nu op zoek bent naar nieuw of gebruikt materieel, u vindt het bij Forkliftcenter.

De juiste equipment

Neem voor uw investering in magazijn- en havenuitrusting geen genoegen met de eerste de beste. Accepteer alleen materieel dat precies levert wat u nodig heeft. Forkliftcenter is volledig merkonafhankelijk. Dit betekent dat we u advies geven op basis van uw behoeften en niet op basis van de beperkingen van een catalogus.

Of u er nu op uit bent om een reachtruck te kopen, heftruck, terminal trekker of (lege) container handler, de prijs en afmetingen, het gebruiksgemak, de capaciteit en betrouwbaarheid bepalen uw keuze. Onze experts helpen u met de diverse mogelijkheden, zo voorkomt u verwarring en kunt u een heldere beslissing nemen.

De juiste voorzetapparatuur

In sommige situaties verbetert u het potentieel van uw bestaande uitrusting met een extra of ander voorzetapparatuur. Het kan zijn dat u niets ingewikkelder nodig heeft dan een andere set vorken voor uw vorkheftruck. Forkliftcenter maakt u graag wegwijs in de mogelijkheden.

Altijd beschikbaar en klaar voor gebruik

Met meer dan 300 machines en equipment in voorraad, klaar om wereldwijd te worden verzonden, zorgt Forkliftcenter dat u krijgt wat u nodig heeft, waar en wanneer u het nodig heeft. En de douane- en transitdocumenten? Die verzorgen wij voor u. Neem vandaag nog contact met ons op om het materieel dat u zoekt te bespreken.

Keep on moving! 

General sales conditions
ForkliftCenter BV