Heftrucks
Netherlands
Australia
Germany
Belgium
Dubai
Panama
Forkliftcenter BV
Hornweg 18
NL - 1045 AR Amsterdam
Sales Team
Tel. +31 (0)20 497 4101
Fax +31 (0)20 497 4865
info@forkliftcenter.com

Forkliftcenter: Verhuur

Heftruck huren of  ander magazijn- en havenmaterieel?

Bij Forkliftcenter begrijpen we dat uw werkdruk varieert. Mogelijk hebt u maar één maand per jaar een vorkheftruck of ander type port equipment nodig. Of bent u op zoek naar tijdelijk gebruik van een reachtruck in de tijd dat uw eigen apparaat in onderhoud is. Als de drukte toeneemt, heeft u misschien een tweede vorkheftruck nodig om u voor een korte periode te ondersteunen.

Wij zijn er om te zorgen dat u krijgt wat u nodig hebt. Met efficiënte financieringsoplossingen, snelle levering en een enorm aanbod aan haven equipment, variërend van terminal trekkers tot vorkheftrucks, is huren bij Forkliftcenter heel eenvoudig.

Vorkheftruck huren dat perfect aan uw wensen voldoet 

Stelt u zich eens voor dat u over een vloot van 10-60 ton zware vorkheftrucks beschikt, maar voor een komend project de wendbaarheid van een kleinere vorkheftruck nodig hebt. De oplossing? Een heftruck huren.

Bij Forkliftcenter huurt u verschillende vorkheftrucks en heftrucks. Weet u niet zeker welke het beste bij uw behoeften past? Wij weten precies welk type past bij de specifieke kenmerken van uw werk. Mocht de heftruck zo handig blijken dat u hem permanent wilt gebruiken? Laat het onze verkoopdienst weten!

Bent u meer geïnteresseerd in het leasen van een reachstacker, het huren van een (lege) container handler of een container spreader? Ook die hebben we allemaal in ons assortiment. Stuk voor stuk perfect onderhouden en binnen een mum van tijd bij u afgeleverd.

Eenvoudig equipment leasen en huren

Stelt u zich eens voor dat leasen en huren eenvoudig en gemakkelijk zou zijn... Dat is precies wat wij doen. U bespaart tijd en geld wanneer u huurt of least bij Forkliftcenter. Neem vandaag nog contact met ons op voor het materieel dat u nodig hebt.

Keep on moving! 

rental conditions

ForkliftCenter BV