Heftrucks
Netherlands
Australia
Germany
Belgium
Dubai
Panama
Forkliftcenter BV
Hornweg 18
NL - 1045 AR Amsterdam
Sales Team
Tel. +31 (0)20 497 4101
Fax +31 (0)20 497 4865
info@forkliftcenter.com

Over Forkliftcenter

Over ons

Forkliftcenter is uw one-stop-shop voor vorkheftrucks en haven equipment. U vindt bij ons een grote verscheidenheid aan merken en modellen, of het nu gaat om vorkheftrucks, (lege) container handlers, reachstackers of terminal trekkers. Dankzij het gerichte advies van onze experts weet u precies welke het meest geschikt zijn voor uw specifieke eisen. Forkliftcenter hecht waarde aan uitstekende service bieden. Onze hoofdvestiging bevindt zich op slechts enkele minuten van de luchthaven Schiphol en beschikt over een voorraad van meer dan 300 verschillende machines en materieel. Ons transport- en expeditieteam zorgt dat de machine, het machineonderdeel of het hulpstuk dat u nodig heeft in een mum van tijd naar u onderweg is, waar ter wereld u zich ook bevindt.

Advies gebaseerd op uw wensen en eisen

Forkliftcenter is gespecialiseerd in forklifts en ander havenmaterieel. Met vorkheftrucks, (lege) container handlers, reach trucks, trekkers en diepladers voor verkoop en verhuur hebben we altijd de machine die past bij uw specifieke wensen en eisen. Bent u op zoek naar advies of doorslaggevende raad bij het kiezen van materieel? Onze experts staan tot uw dienst!

Verkoop, lease of verhuur?

Uw wensen komen bij ons op de eerste plaats. Misschien hebt u een mobiele havenkraan, een container handler of een extra vorkheftruck nodig voor een paar maanden per jaar, maar wilt u niet investeren in permanent materiaal. Forkliftcenter biedt in dat geval gerichte lease- en huurmogelijkheden. Maakt u zich geen zorgen over onderhoud of service, maar gebruik ons materieel wanneer u het nodig heeft en ervaar het genoegen van goed uitgevoerd werk. Wilt u het tijdelijk gebruikte magazijn- of havenmaterieel aan uw eigen vloot toevoegen? We bieden in dat geval diverse mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar nieuwe of gebruikte apparatuur, ons verkoopteam zorgt ervoor dat u precies krijgt wat u wenst.

Kwaliteit, topservice en betrouwbaarheid

Bij Forkliftcenter vinden we dat u precies moet weten waar u in investeert. We begrijpen dat een stilstaande machine niets oplevert. Daarom zorgen we dat al ons tweedehands materieel door onze vakkundige technici volledig wordt onderhouden, gecontroleerd en goedgekeurd voordat het ons terrein verlaat. We nodigen u uit om een virtuele proefrit te maken via een videolink. U ziet precies hoe uw machine presteert en kunt onze experts al uw vragen stellen. We staan altijd klaar voor advies, technische assistentie en natuurlijk voor alle reserveonderdelen die u in de toekomst nodig zou kunnen hebben. Zo weet u zeker dat u investeert in kwaliteit, topservice en betrouwbaarheid.

Levering wereldwijd

Wereldwijde levering? Dat maken we waar. Uw apparatuur wordt geleverd op de locatie die u kiest, waar ook ter wereld. Dat is wat we garanderen voordat u uw handtekening boven de stippellijn zet. Want verzending en transport is bij Forkliftcenter niet iets wat we tot het laatste moment uitstellen. Samen met u bepalen we de beste aanpak voor de levering van uw materieel voordat u ergens aan vast zit. Onze transportafdeling gaat op zoek naar de meest geschikte transportmogelijkheden voor het magazijn- of havenmaterieel waarin u investeert. We houden rekening met de snelheid waarmee u de uitrusting nodig heeft en uw leveringsbudget. Geen zorgen over de douane- en transitdocumenten. Die hebben we op voorhand geregeld, zodat alles van A tot Z vlot verloopt.

Onderdelen

Bij Forkliftcenter beschouwen we uw heftrucks en haven equipment als oplossing voor doorlopende behoefte aan functionaliteit. Het is essentieel dat ze in beweging blijven. Daarom bieden we deskundige ondersteuning voor de gehele levenscyclus van uw materieel. Heeft u reserveonderdelen nodig? We zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft om stilstand tot een minimum te beperken. Via het formulier 'Aanvraag onderdelen' kunt u ons snel en eenvoudig laten weten waar u naar op zoek bent. Bij twijfel nemen we telefonisch contact met u op. De onderdelen die u nodig heeft, worden snel bij u geleverd. Wilt u dat een technicus ze installeert? Dan sturen we iemand. 'Vliegende technici' horen helemaal bij de Forkliftcenter service.

Vliegende technici

Voorkomen is beter dan genezen. Zeker als het gaat om havenapparatuur die tientallen tonnen gewicht optilt en verplaatst. Daarom heeft Forkliftcenter een internationaal team van servicetechnici aangesteld. Ze zijn wereldwijd beschikbaar en reizen naar uw locatie met een mobiele werkplaats die onder alle omstandigheden eenvoudig op te bouwen is. Met vakkennis en inzicht zorgen onze 'vliegende technici' dat uw materieel veilig presteert zoals het hoort.

Think Global, Act Local 

Forkliftcenter opereert op mondiaal niveau, maar we benaderen met een lokale focus de unieke behoeften van elk individueel project. Door nauw met u en met onze partners samen te werken, zorgen we dat u altijd op de service, machine, magazijn- of havenuitrusting kunt rekenen die u nodig heeft, op het moment en de plaats waar u het nodig heeft.

Keep on moving!