Heftrucks
Netherlands
Australia
Germany
Belgium
Dubai
Panama
Forkliftcenter BV
Hornweg 18
NL - 1045 AR Amsterdam
Sales Team
Tel. +31 (0)20 497 4101
Fax +31 (0)20 497 4865
info@forkliftcenter.com

We have updated our website for the latest modern browsers.
Your browser isnt modern and safe enough to allow on this website.

To refresh your browser press control-r to refresh your browser cache.

Heftrucks

Forkliftcenter BV is een merkonafhankelijk bedrijf. In de laatste 10 jaar is zij uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de wereldmarkt met betrekking tot vorkheftrucks, reach stackers, container handling- & havenequipment.

Forkliftcenter biedt een groot assortiment heftrucks in allerlei capaciteiten, van pallettruck tot reachstacker. Er zijn altijd zo’n 250 nieuwe en gebruikte machines op voorraad. Als u op zoek bent naar een flexibele oplossing, bieden wij de mogelijkheid om een machine te huren.

Team Forkliftcenter heeft ervaren technici. Zij zorgen ervoor dat iedere machine in topconditie onze werkplaats verlaat. De combinatie van technologie, toewijding en deskundigheid maakt dat Forkliftcenter maatwerk kan leveren en leidend is in haar branche. 

Omdat wij slechts drie kilometer verwijderd zijn van de snelweg A10 en het maar 15 minuten rijden is naar Schiphol, kunnen we snel en wereldwijd vanuit de Amsterdamse haven Westpoort leveren. Bovendien kan onze afdeling aftersales u van dienst zijn met o.a. levering van reserveonderdelen en technishe back-up.

De groei van Forkliftcenter uit zich ook in de vestiging van verkoopkantoren in Dubai, Panama & Australië. Wij zijn verheugd dat wij dankzij onze aanwezigheid ter plaatse een persoonlijk contact met de markt hebben en lokaal assistentie kunnen bieden met betrekking tot zaken als onderdelenleveringen, transporten en afhandeling van douanedocumenten.  

Forkliftcenter Special Solutions

kg

Hefhoogte (mm) :


Global Port Equipment reachstackers used in tunnel reinforcement project

A Panamanian/Spanish company has embarked on an inventive project to reinforce the tunnel of the large hydroelectric power plant in Changuinola, Panama, using reachstackers from... meer

PRESS RELEASE

Dealership agreement between Forkliftcenter Middle East & TTD''99 ltd. meer

FLEXIBLE WITH FORKLIFTS

Forkliftcenter sells, rents and leases forklifts from the heart of the Amsterdam port. Owner Bjørn André de la Porte explains how he finds flexible solutions in a fluctuating... meer

various types


Get our monthly stocklist by email